TeideProjectes Formació

TeideProjectes Formació

TeideProjectes proposa una formació divida en una primera part virtual i una segona part presencial.

Formació virtual

La formació virtual es realitza dins de l’Entorn Virtual d’Aprenentatge, el mateix entorn on treballarem amb els futurs projectes. D’aquesta manera, aquesta primera part del curs ens servirà per familiaritzar-nos amb les eines digitals de la proposta TeideProjectes.

La formació virtual està dividia en 4 blocs temàtics:

  • Fonaments del treball per projectes
  • Metodologia didàctica
  • Eines disponibles en la proposta TeideProjectes
  • Avaluació

El sistema d’aprenentatge d’aquest curs, es basa en el visionament d’uns tutorials, la resolució d’unes activitats digitals d’autoaprenentatge i la participació en uns fòrums de debat. Durant tot el curs trobareu l’assistència virtual d’un formador, que resoldrà dubtes i dinamitzarà els fòrums.

La formació virtual te una durada aproximada de 3 setmanes.

Formació presencial

La formació presencial és la culminació de tots els aprenentatges fets durant la formació virtual.

A dia d’avui, hem portat a terme diferents tipus de formacions presencials. Per una banda, formacions presencials directament en centres concrets, i per una altra banda, trobades conjuntes de diversos centres.

En aquestes trobades conjuntes, es resolen dubtes de la formació virtual i es comparteixen experiències amb altres docents que ja han aplicat projectes interdisciplinaris de la proposta TeideProjectes.

EduMeet Setembre 2017 – Formació presencial

La formació presencial va tenir lloc a la sala d’actes de l’Escola Proa de Barcelona.

Vam comptar amb l’asistència de més de 30 centres i vam reunir uns 150 docents d’arreu de Catalunya.

EduMeet CCCB

Trobada de reflexió i intercanvi d’experiències

Vídeo resum del acte que va tenir lloc el 15 de març de 2017 a Barcelona.

Són molts els centres educatius que estan aplicant metodologies basades en projectes globals i interdisciplinaris. Amb la contribució de persones expertes i experimentades, aquesta jornada va reflexionar sobre les possibilitats i els requeriments d’aquestes iniciatives i va compartir inquietuds i opinions sobre diversos aspectes implicats en tot plegat, com ara el rol del professorat i dels alumnes, l’organització dels centres, la planificació docent, el currículum i l’avaluació, entre d’altres.